Vidámpark
Egy vidám hír a Wantedból, köszönet érte "EDITor not to be"-nak:

"Vidám Új lemezt készít a Vidámpark.
Minden gyalázatos híresztelés ellenére Õz Zsolt nem halt meg, és az immár már állandónak tekintheto ritmusszekció (Polyák Krisztián - dob, Rácz István - basszus) mellett gitáros is játszik majd az októberben elkészülõ, "Akkor inkább diszkót!" munkacímet viselo lemezen.
Lemezbemutató decemberben az Almássy téren, kiadó a Bahia.
Alti elborulás nuku, tánczene, sztriptízgörlök annál inkább!"


Koncert
Ha igaz, október 16-án lesz a következõ koncert Csepelen.

Hamarosan jön néhány új fénykép a szlovákiai koncertekrõl.

Kedves fiatalok!

Minden idõk legrondább zenekara nemsokára elkészíti nektek új lemezét. Kb. május tájékán meg is lehet hallgatni a magyar és egyetemes rokkzene megváltását. Az biztos, hogy a lemez címe "Tanulni, tanulni, tanulni" lesz. Az Üllõi Úti Fuck címû szellemi környezetszenyezés ezek után elmehet a bánatos békés picsába!
Ha esetleg valaki nem tudná a Dönci gitározik, elég jól, viszont a dobos mások nõjét tapperolja úgyhogy 1-1.
Karácsonyra küldjetek sok Unikumot (ez most komoly), a címem: Bp. 1214 Merkúr utca 22. Tel.: 4205324.
Minden küldeményt viszonzok, hogy attól koduljatok!
Õz Zsolt
-szomjazó rokksztár-
 

Terveim között szerepel egy levelezõlista indítása is. Ennek azonban - úgy érzem - csak akkor van értelme, ha elég sok ember tud róla, ha sokakat érdekel. Úgyhogy próbáljátok meg reklámozni egy kicsit a dolgot, hiszen sokan vannak, akik ugyan rendelkeznek e-mail címmel, de internetközelbe már nehezebben tudnak kerülni..

Ezen az oldalon megpróbálok rendszeresen beszámolni a legfrissebb hírekrõl, koncertekrõl, érdekességekrõl. Ha kérdésed van, vagy kíváncsi vagy valamire, küldj egy emilt, s én - ha tudok - válaszolok.

Ugyanakkor a segítségedet is kérem, hogy itt mindig közölhessem az aktuális információkat. Ha tehát megtudsz bármi fontosat, vagy érdekeset a zenekarral kapcsolatban, írd meg azt nekem, hogy a többiek is megtudhassák...

Az oldalakat Földesi Csaba készítette és tartja karban. Írhatsz nekem e-mailt, ha akarsz: csabus@swi.hu


index
[kezdõlap]